coaching
Welkom Katrien Mennes
11 september 2022
Welkom Dr. Kaat Kelgtermans
26 december 2023

Welkom Inge Goens

Team of crisis managers solving businessman problems. Employees with lightbulb unraveling tangle. Vector illustration for teamwork, solution, management concept

Welkom Inge Goens, professional coach - ervaringsdeskunidge


Even voorstellen


Hallo, ik ben Inge, getrouwd en mama van 1 dochter.
Vanuit mijn persoonlijke interesse in psychologie en vanuit mijn eigen ervaringen in het overwinnen van moeilijke periodes met onder andere eetstoornissen en depressie, ben ik gestart aan de opleiding ‘professional coach’ en heb deze succesvol doorlopen met behalen van certificaat.

Ik weet hoe belangrijk het kan zijn om bij de juiste hulpverleners terecht te komen en hoeveel moed het vergt om hulp te vragen.
Iedereen heeft het wel eens moeilijk. Soms ontneemt dit je de kracht om door te blijven gaan. Of heb je patronen ontwikkeld om verder te kunnen, maar die je op lange termijn tegen houden om te groeien.

Ik bied jou de mogelijkheid om in een veilige en warme setting op jouw tempo te delen waar je mee zit.

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid zal ik alles wat je deelt samen met jou bekijken en omarmen. Dit doe ik steeds met de nodige zachtheid en professionaliteit.

We gaan op zoek naar wie jij bent, naar wat jij nodig hebt, met de nodige zelfliefde en zelfzorg. We gaan alle delen van wie jij bent en je kwetsbaarheden ontdekken en omarmen om vol zelfvertrouwen verder te kunnen gaan in het bewandelen van jouw weg.

Ik wandel een stukje met je mee aan de zijlijn als je coach. Dit kan ook samengaan met de begeleiding bij een psycholoog, huisarts en/of een diëtiste. Ik sta open voor overleg tussen de verschillende hulpverleners rondom jou. We willen allemaal mee supporteren voor elke stap die jij zet.

Vanuit mijn ervaringen zal je voelen dat er veel begrip voor je is, misschien zelfs herkenbaarheid. Door mijn traject kan je geloven in persoonlijke groei!

Ik werk vanuit mijn ervaringen, mijn intuïtie en gebruik hierbij de aangeleerde methodieken.

De thema’s waarrond ik werk, zijn voornamelijk

- Hoogsensitiviteit
- Eetstoornissen
- Negatief zelfbeeld
- Perfectionisme
- Faalangst
- Weinig zelfvertrouwen
- Minderwaardigheidsgevoel
- Zelfliefde/zelfzorg

Ik blijf mezelf verdiepen in boeken, podcasts, webinars, cursussen, opleidingen, …
om bij te leren, waarbij ik ook kijk naar wat jij nodig hebt.

Wil je begeleiding starten of wil je extra informatie, neem contact op via mail: inge.goens@gmail.com

De kostprijs is €65,00 (50 min). Betalen kan via bankapp of cash.

Elke begeleiding start met een kennismakingsgesprek €65,00 (50 min).

Comments are closed.