Diëtiste bij het team
30 augustus 2021
Nieuw adres en team
31 augustus 2021

Wratten verwijderen met de cryopen

Wratten verwijderen met de cryopen


Beste patiënt,

Bij onze praktijk wordt u onmiddellijk geholpen voor het behandelen van wratten. Dankzij een doeltreffende behandeling voor het verwijderen van voet-en handwratten via de geavanceerde techniek door middel van de CRYOPEN. Dit toestel is ontworpen voor diepe bevriezing van wratten. Het verschil met vorige toestellen is de ontwikkeling van een nieuw vloeibaar gas (N20) dat onder zeer hoge druk (55 bar) en in een zeer dunne straal op de wrat wordt aangebracht.

De behandeling is pijnloos en dus ook zeer geschikt voor kinderen. De behandelde wrat zal na verloop van tijd een korst krijgen die vanzelf afvalt. De onderhuid geneest eveneens vanzelf en de wrat is verdwenen.
Met vriendelijke groeten, Dr. An Hulshagen

Comments are closed.